Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 1 an.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Centrifuge Z1200Plus, Z1300Plus, Z1400

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
Z1200Plus,Z1300Plus,Z1400Plus
Out Of stock
Descriere
High performance centrifugal extractors for batch sizes of up to 100 kg / 220 lbs

Technology: Washroom Technology
Tip-produs: Water Extraction
Zona-de-aplicare-utilizare: Industriala/Medicala/Leasing Textile/Haine de lucru/Covorase
Brand: JENSEN

Centrifuge JENSEN Z 1200 Plus, Z 1300Plus, Z 1400

Extractoare centrifugale de inalta performanta pentru loturi de pana la 100 kg/220 lbs Z 1200 Z 1400 Plus in pozitie de descarcare

Despre extractia centrifuga

Un numar tot mai mare de spalatorii proceseaza articole de imbracaminte intr-un tunel. Acest lucru impune o retinere scazuta a umiditatii si o distributie egala a umiditatii pentru a alimenta articolele de imbracaminte direct intr-un tunel de finisaj. Textilele trebuie tratate cu grija, iar extractorul centrifugal ar trebui sa tina pasul cu capacitatea masinii de spalat tunel chiar si la timpi scurti de ciclu de spalare. Avantajul major al extractoarelor centrifugale in comparatie cu presele este o performanta de extractie mai mare pentru multe fibre sintetice, de exemplu pentru imbracaminte de lucru sau covorase.

Nou concept de extractie

In acest context, JENSEN a dezvoltat o noua generatie de extractoare centrifuge cu si mai multe aplicatii posibile decat inainte. Extractoarele centrifuge JENSEN ofera capacitatea de prelucrare de inalta calitate a tuturor textilelor, care pot fi spalate intr-o spalatorie continua. Extragerea cearsafurilor si a prosoapelor de bumbac nu mai este un compromis necesar, dar poate fi realizata cu rezultate remarcabile in retinerea umiditatii chiar si la perioade de ciclu de spalare foarte scurte. Textile clasice pentru extractie pot fi inca procesate intr-un mod mai avansat. Programele special adaptate pentru articole de imbracaminte din bumbac si amestec asigura o retinere egala a umiditatii chiar si la cicluri foarte scurte.

Noua centrifuga JENSEN Z 1300Plus se potriveste perfect

Acum, diferenta dintre doua dimensiuni de loturi este inchisa: Centrifuga JENSEN Z1300Plus se potriveste perfect. JENSEN asculta clientii si solicitarile acestora si a gasit veriga lipsa intre doua dimensiuni de loturi centrifuge: noua centrifuga JENSEN Z1300Plus. La fel ca cele doua dimensiuni bine dovedite de centrifuga JENSEN, si Z1300Plus ofera cea mai mare performanta de extractie combinata cu o functionare si mai lina si mai echilibrata.

Repere ale designului

Designul centrului de gravitate Un obiectiv principal al dezvoltarii a fost de a minimiza dezechilibrele pentru a permite forte G foarte mari si acceleratie la timpi scurti de ciclu. Pentru a realiza acest lucru, a fost proiectata o constructie de sustinere complet noua, constand dintr-un cadru, precum si mai multe niveluri de grinzi. Tamburul este situat ideal pentru o functionare lina si echilibrata. Noul sistem de amortizare Pernele pneumatice scot piedestalul de pe tambur. Aceasta duce la o decuplare perfecta a tamburului de cadrul de baza si la forte dinamice neglijabile exercitate asupra fundatiilor. In timpul functionarii in intervalul de viteza inferioara, patru amortizoare de frecare detasabile fixeaza unitatea de cilindru si amortizeaza eventualele vibratii. Dincolo de aceasta gama, Z 1200 Plus in pozitie de incarcare si extractie Tamburul este sprijinit pe punctul sau de gravitatie optim. Tambur cu forta G mare Datorita experientei vaste a JENSEN in fabricarea mai multor centrifuge de peste 25 de ani, a fost ales un design de tambur dovedit si de incredere. Noul tambur interior a fost proiectat prin intermediul celor mai moderne metode de dezvoltare pentru a asigura siguranta maxima la forte G mari de peste 800 G si a fost echipat cu o suprafata mare perforata pentru o scurgere rapida a apei. Volumul mare in combinatie cu o usa mare de incarcare permite incarcarea si descarcarea rapida, chiar si a pieselor mari.

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura